Assortiment

Home / Assortiment

WHISK(E)Y

Als Whisky ambassadeur voor Dalmore, Jura, Peated Malts of Distinction, Nikka, The Yamazaki, The Hakushu en Hibiki, bieden we een exclusief assortiment voor de Whisky fijnproever. Diverse limited releases zijn verkrijgbaar in de winkel voor de echte liefhebber.

JENEVER & GIN

In het schap bij Wine & Spirits by Teun vindt u een ruime selectie aan topjenevers. Als Jeneverspecialist kan ik u echt alles vertellen over het aanbod! De stap naar Gin is daarbij snel gemaakt, daar beide distillaten de jeneverbes bevatten. Ook proeverijen en workshops vallen onder het aanbod Gin & Jenevers.

WIJN

Wine & Spirits By Teun heeft een ruim assortiment aan goede wijnen uit de klassieke wereld, zoals Frankrijk en Italië. Maar het basisassortiment bevat ook wijnen uit de nieuwe wereld als Zuid-Afrika, Chili en Argentinië. Door het organiseren van proeverijen breiden we het aanbod naar de smaak en wens van de klant uit.

PORT

Port, voor velen een nog niet zo vanzelfsprekende drank. Toch is Port geschikt voor vrijwel iedere gelegenheid, bijvoorbeeld als dessertwijn of als basis van een mooie vleessaus. In het assortiment vind u heerlijke Port van huizen als Noval, Vista Allegre en Quinta de Romaniera. We vertellen u er graag meer over!

KOFFIE

Trots zijn we op onze samenwerking met de koffiebranders van Smit & Dorlas wat ook goed te zien is in de winkel. We serveren een goede kop espresso, cappuccino, koffie of thee naar wens, tijdens uw bezoek aan de winkel, wanneer u even rustig rond wilt kijken. Ook kunt u bij ons ook terecht voor de koffiebonen van Smit & Dorlas om thuis heerlijk van te genieten.

OLIJFOLIE

Een mooie olijfolie kan natuurlijk niet ontbreken wanneer u regelmatig wijn en spijs combineert. Een goed brood wordt al snel beter met een kwalitatief goede olijfolie. In de winkel vindt u daarom een select aanbod van prachtige olie’s die gemakkelijk gecombineerd kunnen worden met hapjes en een mooi glas wijn.
BEL ONS OP
0343 – 756 482
ADRES
Traaij 84
3971 GR Driebergen-Rijsenburg
OPENINGSTIJDEN
Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:30 – 18:00
Woensdag: 09:30 – 18:00
Donderdag 09:30 – 18:00
Vrijdag: 09:30 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: gesloten