Workshops & Proeverijen

Home / Workshops & Proeverijen

Proeverijen

Dranken onderscheiden zich tegenwoordig niet alleen middels smaak, maar ook steeds vaker door de manier van produceren, distilleren of gebruik van ingrediënten. Het ‘verhaal’ achter de dranken draagt eveneens bij aan de beleving van bijvoorbeeld de wijn, whisky, gin of jenever. Bij de proeverijen van Wine & Spirits by Teun komen al deze elementen samen. Met bijpassende hapjes bieden we onder andere whisky, jenever, wijn, port en gin proeverijen.

De huiselijke sfeer van het proeflokaal zal er aan bijdragen dat deelnemers op hun gemak wijnen en gedistilleerd kunnen proeven om een weloverwogen keuze te maken in hun aankoop.

Proeflokaal

U kunt het proeflokaal ook huren voor uw vergadering of event. Zo kunt u bijvoorbeeld samen met leden van uw vereniging of collega’s de prachtige ruimte gebruiken voor een vergadering of u kunt uw MT of teamevent aftrappen met een plenaire sessie in een totaal andere omgeving dan u gewend bent en afsluiten met een door mij verzorgde proeverij naar keuze. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Het proeflokaal is geschikt voor groepen tot ongeveer 20 personen, waarbij u uw presentatie en filmmateriaal kunt tonen via het beeldscherm met perfect geluid. Tijdens uw meeting kunt u genieten van de heerlijke koffie van Smit & Dorlas en de verschillende variëteiten aan thee van ‘telling teas Legends’. Ook kan ik de catering voor u verzorgen zodat het u aan niets ontbreekt. Neem voor mogelijkheden contact via onderstaande button

BEL ONS OP
0343 – 756 482
ADRES
Traaij 84
3971 GR Driebergen-Rijsenburg
OPENINGSTIJDEN
Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:30 – 18:00
Woensdag: 09:30 – 18:00
Donderdag 09:30 – 18:00
Vrijdag: 09:30 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: gesloten