Over Teun

Home / Over Teun

“Jenever is al lang niet meer het ouderwetse glaasje van Opa met een schepje suiker”

Teun wil mensen verrassen met smaakcombinaties. Het drinken van een glaasje wijn ‘s avonds thuis kan op een eenvoudige manier net een tikje extra krijgen door een plankje met een lekkere ham of een kaasje. Teun vindt het belangrijk dat mensen genieten van dat wat ze in de winkel kopen. “Dat is het mooiste wat er is.”

Wine & Spirits moet meer zijn dan een slijterij, dat is het uitgangspunt. Ik wil graag creatiever zijn; onder andere door het organiseren van proeverijen, leuke workshops en cursussen. Het enthousiasme voor mooie dranken wil ik graag delen met anderen. Daar hoort natuurlijk ook goed advies bij, bijvoorbeeld op het gebied van wijn en spijs. Een zes jaar oude mooie korenwijn met een stukje ‘shropshire’ is fenomenaal. Passie, kennis en ervaring worden op een ongedwongen en informele manier gedeeld met de gasten, in een huiselijke en toegankelijke omgeving. Ik wil iedereen die bij Wine & Spirits binnenkomt, laten genieten!

Jenever specialist

We moeten trots zijn op onze Nederlandse jenevers. Het is allang niet meer het ouderwetse glaasje van Opa met een schepje suiker. Tegenwoordig komen sommige jenevers qua smaak en beleving dicht bij whisky en heel veel mensen weten dat nog niet. Daar wil ik verandering in brengen, onder andere door de ruime keuze aan ambachtelijke jenevers in het schap en goed advies, maar ook door bijvoorbeeld een proeverij.

BEL ONS OP
0343 – 756 482
ADRES
Traaij 84
3971 GR Driebergen-Rijsenburg
OPENINGSTIJDEN
Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:30 – 18:00
Woensdag: 09:30 – 18:00
Donderdag 09:30 – 18:00
Vrijdag: 09:30 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: gesloten